Solutie de control al miscarii bazata pe PC

Solutia de control al miscarii bazata pe computerul Delta este o platforma eficienta din punct de vedere al costurilor, cu fiabilitate ridicata, capacitate de comunicare integrata in retea si functii de control de miscare de inalta performanta pentru aplicatii avansate de automatizare.

Aceasta solutie este compusa din controlerele automate programabile Delta (PAC), carduri de control de miscare si diverse module de la distanta pentru a permite o mai buna sincronizare fie cu comunicare DMCNET sau EtherCAT.

Ofera un raspuns ridicat si un control de inalta precizie pentru aplicatii de operare si automatizare mai flexibile si este ideal pentru controlul miscarii sincronice de inalta performanta si de sincronizare.

Cu o unitate DMCNET sau cu o interfata de retea EtherCAT, folosind solutia de control a miscarii bazata pe PC, Delta se conecteaza rapid la diferite dispozitive periferice, cum ar fi servomotoare, I/O digitale si module analogice, motoare cu pas si motoare liniare.

De asemenea, dispune de cablare simpla, instalare rapida, comunicare rapida si performante superioare, necesitand totodata mai putin efort de integrare.

Suportand software-ul de verificare si validare a bus-ului solutia de control al miscarii bazata pe PC face ca toti parametrii relevanti ai segmentului de comunicatii bus si sistem hardware sa fie usor configurabili.

Nu este nevoie de software tert si costuri de configurare.

Delta ofera o solutie completa de control al miscarii bazata pe computer, care ofera stabilitate imbunatatita, capacitati de extensie flexibile si functionare versatila pentru a satisface o varietate de cerinte pentru industriile de automatizare.