DMCNET Motion Control

Sistem de control al miscarii de mare viteza Delta este un sistem de comunicare in timp real si de mare viteza, capabil sa controleze simultan pana la 12 unitati servo in 1ms simultan.

Poate accepta valori float cu dubla precizie cu 64 de biti latime si ofera o rezolutie de 1.280.000 impuls/rev, astfel incat sistemul servo poate face calcule precise si ofera flexibilitate de functionare.

35 de moduri de conectare sunt prevazute. 12 unitati de sistem servo sau 4 grupe, interpolare elicoidala si liniara pe 3 axe sau 6 grupuri, interpolarea liniara pe 2 axe si interpolarea arcului pot fi implementate sincron.

De asemenea, accepta comenzi absolute, comenzi incrementale si profiluri de viteza curba T / curba S, modurile de control incorporate, viteza si cuplu pentru diferite utilizari.

Pur si simplu prin conectarea la servo-motoare, motoare liniare, intrari si iesiri digitale (DI / DO), intrari si iesiri analogice (AI / AO) si alte dispozitive de control, cum ar fi motoarele de trecere si generatorul de impulsuri manuale (MPG), permitand rapid si costuri o comunicare si un control eficient este usor.

Sistem de control al miscarii de mare viteza Delta este cea mai buna platforma integrata pentru controlul miscarii cu multiple axe si sincron intr-o gamq larga de masini-unelte si aplicatii industriale.

De asemenea, este solutia finala care ofera cablare fara efort, stabilitate sporita, capacitate de extindere flexibila si functionare versatila pentru modernizarea industriei.

Lista produse

DMCNET Masters

DMCNET inseamna Delta Motion Control Network.

Delta DMCNET este un sistem de comunicatii in timp real si de mare viteza care accepta standardul CANopen CiA 402 si ofera o varietate de functii de control al miscarii.

DMCNET este cea mai buna platforma integrata capabila sa ofere viteza mare, stabilitate ridicata si fiabilitate ridicata pentru controlul miscarii cu mai multe axe si sincron intr-o gama larga de aplicatii industriale.

De asemenea, este solutia finala care ofera cablare fara efort, stabilitate sporita, capacitate flexibila de extindere.

Pentru comunicatii DMCNET de mare viteza si in timp real, Delta ofera un cuplaj de putere fiabil de tip gateway, module de distanta I/O digitale, module de distanta I/O analogice, pentru aplicatii industriale.

DMCNET Slaves

Pentru comunicatii DMCNET de mare viteza si in timp real, Delta ofera un cuplaj de putere fiabil de tip gateway, module de distanta I/O digitale, module de distanta I/O analogice, pentru aplicatii industriale.