EtherCAT Montion Control

Produsele de control de miscare EtherCAT (Ethernet Control Automation Technology) este un sistem de analta performanta bazat pe Ethernet, care ofera o eficienta ridicata si o calitate de sincronizare buna pentru controlul automatizat.

Cu EtherCAT, solutia de control a miscarii EtherCAT Delta poate realiza mai multe axe rapide de control a miscarii in timp real si este capabila sa controleze pana la 100 de statii slave care permit un control de miscare pe 64 de axe in timpul ciclului de 1ms.

De asemenea, accepta 35 de moduri de conectare, control pozitie punct la punct, control viteza si control cuplu.

2 grupuri de interpolare liniara, 3 grupuri de interpolare arc, 2D si elicoidal pot fi implementate sincron.

Solutia de control de miscare EtherCAT Delta este optimizata pentru aplicatii solicitante cu multiple axe, viteza mare si precizie ridicata pentru sisteme rapide si performante de control al masinilor.

Ethercat Master

EtherCAT este un sistem deschis de inalta performanta bazat pe Ethernet, care ofera o eficienta ridicata si o calitate buna pentru controlul automatizarii.

Cu EtherCAT, se pot realiza cu usurinta mai multe axe rapide si in timp real de control al miscarii.

EtherCAT este optimizat pentru aplicatii solicitante cu multiple axe, viteza ridicata si precizie ridicata pentru sisteme rapide si performante de control al masinilor.

Ethercat Slave

Pentru comunicarea EtherCAT ultra rapida si de inalta performanta, Delta furnizeaza un cuplaj de putere E-bus robust si compact de tip gateway si module de la distanta I/O digitale cu 16 canale pentru aplicatii industriale de inalta precizie si cerinte.